Tippsläp & tippbil

Specialister på långa tippflakslösningar

Vi erbjuder innovativa skräddarsydda konstruktioner för minimalt underhåll och maximal livslängd. Det tillsammans med ett väl utvecklat serviceutbud gör att vi finns med dig hela vägen. Orys unika dörrsystem underlättar åkarens jobb och skapar en säkrare arbetsmiljö.

Design & innovation

Vi sätter standarden

inline-product-2

Utan att tumma på tippstabiliteten.

Lätta och stabila tippåbyggnader med bakåttipp. Orys bakåttipp möjliggör att ha tippaxel långt bak för att kunna tippa över dragstången och ett stabilt fäste för bland annat kran.

Längd: 5,30 – 7,40 m
Tippram/flak: Enligt monocoque-princip
Flakbotten: Hardox 4-6 mm
Lastvikt: Ory´s rostfria vågklockor – 160 mm
Påbyggnad: Aluminium/sandwich
Utförande: Ory dörrsystem
Förankring: Briab/Ory invändigt
Belysning: Original bilbakljus i Ory aluminiumkonsol
Lack: 2-komponent, min 130 µ
Övrigt: Slirej, onspot, kranhylsor, truckhylsor, verktygslåda rostfri, rostfria sidokjolar, Ory aluminiumstolpar för kapell, hydrauliskt kapell anpassat för dörrsystem, Ory dörrar fullhöjd med överliggare, trevägstipp, ADR-anpassning.

inline-product-1

Vårt unika dörrsystem effektiviserar och förbättrar arbetsmiljön.

Ory´s tipp-program har genomtänkta mått med tanke på hanterbarhet, stabilitet och pallplatser. Dörrsystemet är unikt med stabila dörrar som underlättar åkarens jobb jämfört med lämmar.

Totalvikt: 24-42 ton
Längd: 6,6 – 12,5 m invändig längd
Däck: 19,5″
Fjädring: Luftfjädring
Axlar: BPW, EBS-bromsar
Chassi/tipp: Enligt monocoque-principen
Flakbotten: Hardox 4-6 mm
Påbyggnad: Aluminium/sandwich
Utförande: Ory dörrsystem
Förankring: Briab/Ory invändigt
Belysning: Ory original alternativt kundanpassad
Lack: 2-komponent, min 130 µ
Övrigt: Ory dörrsystem/fast sida, spridarlucka alternativt dörrar, strölåda, verktygslåda rostfri, Trako- alternativt VBG-dragstång, hydrauliskt kapell, dörrar i fullhöjd med överliggare, ADR-anpassning, grussläpsversion.

1

Skräddarsydd innovation

Ory är en teknikdriven tillverkare med högt designfokus. Vår filosofi är mycket enkel: då släpet är en del av ekipaget ska det vara lika estetiskt tilltalande som själva lastbilen.

2

Hög kvalitet

Ory är känt för att tillverka högkvalitativa långa tippflak och tippbilar av robusta material som klarar av tuffa arbetsförhållanden och långvarig användning. Dessutom skräddarsys de efter åkarens specifika behov och önskemål.

3

Lång livslängd

Våra lösningar är utformade för att vara hållbara och slitstarka. Detta innebär att de kan användas under många år och kräver minimalt med underhåll.

4

Kvalitetssäkring

Vi är stolta över vår kvalitetssäkring. Det innebär att våra tippflak och tippsläp genomgår rigorösa tester och inspektioner för att säkerställa att de uppfyller högsta kvalitetskrav.