Design & innovation

Vi är stolta över vår förmåga att tänka nytt där andra inte vågar.

Vi samarbetar med alla stora lastbilstillverkare vilket gör att vi kan ta hem ett chassi och bygga på det helt efter dina önskemål. Det är genom att lösa dina och andra åkares transportproblem som vi hela tiden utvecklas och blir bättre.

Vår strävan är att ta fram effektiva och säkra produkter på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Tack vare vår produktdokumentation som sträcker sig flera decennier tillbaka och duktiga och engagerade medarbetare, kan vi dessutom ge en service som går utöver det vanliga.

Vanliga frågor och svar om oss

Vad skiljer Orys tippflakslösningar från andra på marknaden?

Orys lösningar utmärker sig genom sin innovativa design och robusta konstruktion. Vi kombinerar marknadens starkaste material med skräddarsydd design för att skapa lösningar som erbjuder överlägsen prestanda och hållbarhet, vilket är avgörande i dagens snabba logistikmiljöer.

Hur bidrar Orys produkter till en säkrare arbetsmiljö?

Vårt unika dörrsystem och monocoque-konstruktion erbjuder en säkrare och mer effektiv lastningsprocess än traditionella metoder. Våra produkters hållfasthet och slitstyrka säkerställer att fordonen står emot krävande arbetsförhållanden, vilket bidrar till en säkrare arbetsmiljö.

På vilket sätt är Orys lösningar anpassningsbara och mångsidiga?

Vårt tipp-program erbjuder flexibla storlekar och kundanpassade alternativ som enkelt hanterar olika lasttyper. Denna mångsidighet gör våra produkter till ett effektivt verktyg inom transportbranschen.

Vilka är de tekniska fördelarna med Orys tippflak?

Våra tippflak har avancerade säkerhetssystem, såsom robusta förankringar och högkvalitativ belysning. Dessutom erbjuder dess luftfjädring optimal prestanda och tillförlitlighet, vilket gör våra produkter till en värdefull investering.

Hur ser Orys på design och estetik?

Vi tror att släpet är en del av ekipaget och bör vara lika estetiskt tilltalande som lastbilen. Vår teknikdrivna tillverkning med högt designfokus säkerställer att varje produkt inte bara är funktionell, utan också visuellt tilltalande.

Hur upprätthåller Ory en hög standard för sina produkter?

Varje tippflak och tippsläp genomgår rigorösa tester och inspektioner för att säkerställa att de uppfyller de högsta kvalitetskraven. Vår kvalitetssäkring är central för vår verksamhet.

Vilken roll spelar innovation och teknik i Orys verksamhet?

Innovation och teknik är hjärtat av vår verksamhet. Vi strävar efter att revolutionera transportindustrin genom ständig teknisk utveckling och genom att skapa framtidens transportlösningar.

Hur bidrar Ory till en hållbar transportsektor?

Vår strävan är att utveckla effektiva och säkra produkter på ett miljövänligt sätt. Genom vår erfarenhet och omfattande produktdokumentation kan vi erbjuda lösningar som främjar en hållbar framtid inom transportsektorn.

Vad innebär samarbetet med Translink för Ory?

Som en del av Translink-koncernen sedan 2005, arbetar vi för att omdefiniera tunga vägbundna transporter i Norden. Vårt samarbete innebär en kombination av expertis och erfarenhet för att skapa högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar anpassade för nordiska förhållanden.

Hur ser Orys framtidsvision ut?

Vår vision är att inte bara möta, utan överträffa kundens förväntningar. Genom vårt samarbete inom Translink är vi ständigt i framkant för att utveckla branschledande produkter och tjänster, vilket etablerar oss som förstahandsvalet för åkare inom vårt marknadssegment.

Innovation och teknik är hjärtat av vår verksamhet

På Ory är vi inte bara fokuserade på att skapa produkter, vi strävar efter att revolutionera transportindustrin med våra innovationer. Genom att ständigt utforska nya tekniska lösningar bidrar vi till en mer effektiv och hållbar transportsektor.

Samarbete och utveckling inom Translink

Som en del av koncernen Translink sedan 2005, är Ory engagerat i att omdefiniera tunga vägbundna transporter i Norden. Vårt samarbete med Translink och systerbolaget Kilafors är mer än bara en affärsrelation – det är en sammansmältning av expertis och erfarenhet för att skapa högkvalitativa och kostnadseffektiva transportlösningar, skräddarsydda för de unika utmaningarna i den nordiska miljön.

Framtidens transportlösningar

På Ory strävar vi inte bara efter att uppfylla kundens förväntningar, utan att överträffa dem. Genom vårt samarbete med Translink är vi ständigt i framkant och utvecklar produkter och tjänster som leder branschen framåt.

Vårt åtagande att leverera överlägsen kvalitet och maximal kundnöjdhet har etablerat oss som det förstahandsval för åkerier som söker pålitliga och framåtblickande transportlösningar i Norden.