Design & innovation

Vi är stolta över vår förmåga att tänka nytt där andra inte vågar.

Vi samarbetar med alla stora lastbilstillverkare vilket gör att vi kan ta hem ett chassi och bygga på det helt efter dina önskemål. Det är genom att lösa dina och andra åkares transportproblem som vi hela tiden utvecklas och blir bättre.

Vår strävan är att ta fram effektiva och säkra produkter på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Tack vare vår produktdokumentation som sträcker sig flera decennier tillbaka och duktiga och engagerade medarbetare, kan vi dessutom ge en service som går utöver det vanliga.

En del av Translink

Sedan 2005 ägs ORY AB av Translink Holding AB. Translinks affärsidé är att utveckla, tillverka och marknadsföra lastbilspåbyggnader och tunga släpvagnar som är speciellt anpassade för den nordiska marknaden. Orys säljare och konstruktörer skapar tillsammans med kunden skräddarsydda transportlösning som uppfyller alla krav på funktion och kostnadseffektiv drift.

Med stöd från våra finansiellt starka ägare och vår outtröttliga vilja att kontinuerligt utveckla våra produkter och tjänster, strävar vi efter att vara det förstahandsvalet för svenska transportörer.