Tippflak & transportlösningar

Vår teknik.
Din framgång.

Vi är ett tekniskt skickligt utvecklings- och konstruktionsdrivet företag. Tack vare vår mångåriga erfarenhet samt satsning på nya material och smarta konstruktioner driver vi utvecklingen av chassier och lastbilspåbyggnader i Norden.

Service, verkstad och reservdelar

Ory Service Center

När du har köpt ett efterfordon eller påbyggnad hos oss börjar vi resan tillsammans. Våra service center finns i Örebro och Kilafors. Vi jobbar kontinuerligt med att ta fram ett antal serviceerbjudanden som passar olika typer av åkerier. Det kommer inte bara hjälpa dig till ett mer bekymmersfritt ägande idag, utan också höja andrahandsvärdet i morgon.

Upptäck våra servicepaket speciellt framtagna för att optimera och effektivisera en åkares vardag.

Vi har öppet helgfria vardagar: 07:00 – 16:00
Boka service: 019-36 29 42 eller via info@ory.se

Nyfiken på våra erbjudanden? Registrera dig så får du information om aktuella kampanjer från våra Service Center via e-post.

Specialist på långa tippbyggnationer

Maximera din transportkapacitet med Orys tipp-program

Genom att kombinera avancerad teknik med användarvänlig design, står Orys transportlösningar för en ny era inom transportsektorn. Varje element, från den justerbara storleken till det pålitliga säkerhetssystemet, är noggrant utformat för att maximera prestanda och minska driftkostnaderna.

Orys tipp-program kombinerar sömlöst funktionalitet med säkerhet. Dess unika dörrsystem erbjuder en mer effektiv och säkrare lastningsprocess än traditionella lämmar, medan dess hållfasta monocoque-konstruktion och slitstarka Hardox-flakbotten säkerställer att fordonen står emot de mest krävande arbetsförhållandena.

Denna balans mellan användarvänlighet och hållbarhet gör varje transportuppdrag både säkert och kostnadseffektivt.

Läs mer om våra tippsläp

Anpassningsförmågan i Orys tipp-program gör det till ett mångsidigt verktyg för transportbranschen. Med flexibla storlekar och kundanpassade alternativ hanterar det enkelt olika lasttyper.

Dess luftfjädring och avancerade säkerhetssystem, såsom robusta förankringar och högkvalitativ belysning, erbjuder optimal prestanda och tillförlitlighet, vilket gör det till en värdefull investering för varje transportföretag.

Läs mer om våra tippbilar

Senaste nytt

Leveranser, artiklar och aktuellt

Det är alltid lika kul att se när yngre generationer steppar upp och genomför sina egna projekt.

Efter mycket noggranna överväganden och många års funderingar har Anders "Adde" Högberg tagit steget att förnya ...

Vi är oerhört stolta över att få leverera detta tippfordon och vi håller tummarna för att årets ...